У Ющенка образилися на "абсурдні" звинувачення Чорновола

П'ятниця, 26 березня 2010, 14:16

Заява Тараса Чорновола про ймовірну причетність до смерті його батька оточення Віктора Ющенка є абсурдною і образливою по відношенню до екс-президента.

Про це заявила речник Ющенка Ірина Ванникова.

Вона зазначила, що заява Чорновола щодо ймовірних причин смерті його батька "може спричинити нагнітання ситуації та позначитися на об’єктивності розслідуванні справи".

Ванникова зазначила, що роблячи заяви щодо розслідування таких гучних справ, "потрібно виявляти відповідальність, а не керуватися лише емоціями".

"Така заява є абсурдною і образливою по відношенню до Віктора Ющенка, який, як відомо, завжди був соратником В’ячеслава Чорновола, глибоко поважав його як людину, великого громадянина і політика, та протягом усього життя сповідує його цінності", - сказала вона.

"Віктор Ющенко сподівається, що правоохоронні органи зуміють об’єктивно завершити розслідування і знайти та покарати винних", - додала Ванникова.

Як відомо, Тарас Чорновіл наголосив, що наразі немає відповіді на питання щодо можливих замовників вбивства.

"Чи це питання Росії, чи це питання Кучми, чи це питання, дуже дивно звучить ця версія, людей, які зав’язані на Ющенка. Всі ці три версії мають право на існування", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...