Азаров сказав, коли Україні стане краще

П'ятниця, 26 березня 2010, 17:43

Уряд очікує покращення стану української економіки вже у цьому році.

Про це заявив прем’єр Микола Азаров у ході зустрічі з делегацією Європарламенту на чолі з депутатом Європарламенту Андріаном Северином, повідомляє прес-служба уряду.

"Я оптиміст, я думаю, що ми у цьому році стабілізуємо ситуацію, а у наступному - будемо мати хороші показники нашої економіки. У цьому зв’язку співробітництво з Європейським Союзом також є пріоритетним напрямком", - підкреслив він.

Крім того, Азаров зазначив, що інтеграція України до ЄС є однією з програмних засад програми Партії регіонів.

Прем’єр висловив сподівання на активізацію переговорів щодо угоди про асоціацію між Україною і ЄС, включаючи створення  всеохоплюючої зони вільної торгівлі.

У свою чергу Северин, який є віце-президентом групи прогресивного альянсу соціалістів і демократів у Європарламенті, висловився на підтримку України у її прагненнях на шляху інтеграції до Євросоюзу.

"Наша парламентська група цілком підтримує євроінтеграційні перспективи України, і коли ми говоримо про ці перспективи, то маємо на увазі справжню інтеграцію. Ми не думаємо, що це якась фантастична можливість", - наголосив він.

Євродепутат також зазначив, що його парламентська група буде шукати всі реальні можливості для підтримки України, якщо вона вирішить інтегруватися глибше у ЄС.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...