Київська "Наша Україна" незадоволена "аутизмом" партії

П'ятниця, 26 березня 2010, 18:30

Київська міськорганізація "Нашої України" висловлює тривогу з приводу ситуації, що склалася в партії після президентських виборів.

Відповідну заяву поширила прес-служба організації.

"Дріб’язкові чвари, пріоритет особистих амбіцій, підміна відповідального пошуку шляхів до конструктивного діалогу з політичними опонентами на самоізоляцію в дусі політичного аутизму призвели до утворення парламентської коаліції, створеної за активної участі комуністів", - йдеться у заяві.

"Безкомпромісна боротьба" за чистоту національних інтересів в черговий раз закінчилася їх повною здачею в руки тих, хто на дух не переносить українські цінності", - вважають у організації.

"Тепер "щирі українські патріоти" можуть бути задоволені: у них з’явився звичний ворог, яким можна лякати виборців до наступних виборів", - наголосили в київській "Нашій Україні".

У заяві зазначається, що "замість того, щоб брати участь у виведенні країни з кризи, спираючись на власні принципи та погляди, прагматично відстоювати українські інтереси в новій системі влади, партія фактично відсторонилася від реальних політичних процесів".

"Ще одним тривожним сигналом щодо ситуації всередині "Нашої України" стало запровадження окремими партійними діячами практики особистих домовленостей з новою владою", - вважають у організації.

"Такі дії не просто деморалізують партійних активістів та відвертають від партії її прихильників, вони нищать політичні засади для переходу партії в опозицію. На наше переконання – це шлях до маргіналізації партії", - йдеться у заяві.

"Київська міська організація нагадує, що до цих пір ігнорується рішення про проведення засідання політради партії після другого туру президентських виборів і вимагає його негайного виконання", - підкреслила прес-служба.

У київській "Нашій Україні" переконані, що "відверта та принципова розмова допоможе виправити нинішню ситуацію, окреслити зрозумілі для партійних активістів та прихильників партії шляхи розвитку "Нашої України" в нових реаліях".

Як відомо, Київську організацію "Нашої України" очолює Юрій Єхануров.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування