Коаліція побачила спробу Тимошенко "повернути назад колесо подій"

Понеділок, 29 березня 2010, 17:38

Партія регіонів звинувачує Юлію Тимошенко у тиску на Конституційний Суд.

Про це йдеться у заяві ради парламентської коаліції, повідомляє прес-служба регіоналів.

"Заяви Тимошенко, зроблені напередодні першого засідання з розгляду КС питання про легітимність створеної у парламенті коаліції, є прямим тиском на суддів", - зазначається у заяві.

"Тимошенко у звичній для неї манері облила брудом суддів, політиків, внісши чергову порцію брехні і конфліктності в загальну атмосферу", - наголосила рада коаліції.

"Її виступ перед журналістами наче повернув усіх у неприємну атмосферу конфліктності, оббріхувань та роздору, які панували у часи старої влади", - йдеться у заяві.

У коаліції наголосили, що "всього за кілька тижнів перебування при владі нового президента, нової коаліції та нового уряду влада демонструє злагодженість дій і єдність рішень".

"Це, власне, те, що є запорукою швидких та ефективних реформ, змін і подолання кризи. Тимошенко робить спробу зруйнувати цю єдність", - зазначається у документі.

"Не чекаючи рішення суду, вона подає як доконаний факт таке рішення – каже, що КС визнає нелегітимність новоствореної коаліції", - заявила рада коаліції.

"Це прямий тиск на суд. Це спроба повернути назад колесо подій. Це недемократичний підхід і звичайна підлість стосовно суспільства, яке, звільнившись від конфліктної, розсвареної і непрофесійної влади, почало успішно йти дорогою змін на краще", - йдеться у заяві.

"Краще б вона і далі відпочивала собі в Еміратах", - такою є реакція громадян на чергову спробу Тимошенко перешкодити країні в налагодженні процесу консолідації і ефективної системи управління державою", - вважають у коаліції.

Як відомо, у понеділок Тимошенко заявила, що суддям КС пропонується 1 мільйон доларів за винесення рішення про легітимність створення нинішньої коаліції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування