У Яценюка звинуватили Тимошенко у всіх смертних гріхах і просять піти з дороги

Середа, 3 березня 2010, 10:17

Головна відповідальність за розвал демократичного табору лежить на Юлії Тимошенко, і вона має піти у відставку.

Про це заявив голова політради партії "Фронт змін" Андрій Іванчук.

"Саме її недолуга, бездарна і безграмотна політика як голови уряду поставила країну на межу виживання, а відтак нанесла найбільшої шкоди авторитетові демократичних сил серед виборців. Програвши вибори, вона не думає про країну, а зубами тримається за крісло прем’єра", - сказано у заяві.

У "Фронті змін" також назвали заяву Тимошенко про те, що вона – "єдиний лідер демократичних сил, бо всі інші зрадники", "цинічною брехнею".

"Адже всі ми пам’ятаємо, як торік вона таємно вела переговори про об’єднання з Януковичем, а коли він в останню хвилину відмовився – в паніці заявила: "Пропало всьо", - йдеться у заяві.

Іванчук також заявив, що "демократичним силам необхідно єднатися навколо нового лідера, яким сьогодні є Арсеній Яценюк".

"Проте лідер "Фронту Змін" ніде не заявляв, що він претендує на посаду прем’єра. Це Тимошенко, втрачаючи владу і ґрунт з-під ніг, в параноїдальному нападі бачить у всіх своїх ворогів", - йдеться у заяві.

Іванчук вважає, що Яценюк був би кращим прем’єром, ніж Тимошенко, "але вирішувати, хто очолить новий уряд, буде Верховна Рада".

"Якщо Тимошенко хоче зберегти бодай дещицю довіри виборців до себе, вона має сама піти у відставку, а не чекати, коли депутати її виженуть з посади. Треба мати хоч краплину самоповаги, не кажучи вже про повагу до країни. Нині кожен день її перебування при владі – це черговий дошкульний удар по авторитету демократичних сил", - йдеться у заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування