Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Могильов сказав підлеглим не роздавати посади за гроші

Вівторок, 30 березня 2010, 16:09

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов запевняє, що кадрові питання в МВС більше не будуть вирішуватися "за гроші".

Про це він заявив під час профільних навчань для новопризначених керівників органів внутрішніх справ, повідомляє департамент зв’язків з громадськістю МВС.

Згідно з повідомленням, Могильов запевнив усіх присутніх, що, "по-перше, кадрові питання "за гроші" уже вирішуватися не будуть, адже останнім часом такі горе-керівники, які "жадають" отримати фінансову підтримку від "бажаючих влаштувати когось" до органів внутрішніх справ, нерідко стають жертвами шахраїв, а гірше - коли беруть на роботу непрофесіоналів".

"Ви уже по два – три дні пропрацювали на місцях і маєте уявлення про те, що там робиться. Тож, хто б вам не телефонував, чиновники будь-яких рангів, і не пропонували когось "влаштувати" на роботу – одразу повідомляйте міністерство, адже усі кадрові призначення будуть виконуватися тільки через Центральний апарат", - сказав він.

"Ми повинні викорінити ту біду, яка за гроші "зростила" керівників та начальників. Нам потрібні тільки професіонали, адже вже за декілька діб нас спитають про те, що ми зробили. Наші "крісла" нам не перейшли у спадок, ми повинні довести, що дійсно достойні того, аби нормально і професійно працювати", - додав він.

"У призначеннях на посади ми керувалися виключно професійними характеристиками", - зазначив міністр.

Українська правда  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування