Губський клянеться, що він не розкольник, а справжній опозиціонер

Вівторок, 30 березня 2010, 18:11
Інформація про те, що деякі опозиційні депутати Київської облради домовились про співпрацю з новим губернатором Київщини Анатолієм Присяжнюком, не відповідає дійсності.

Про це заявив БЮТівець Богдан Губський, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Сьогоднішня інформація, яка з'явилась у ЗМІ, про намір вийти із опозиції частини депутатів від БЮТ в обласній раді і моя причетність до цих дій - це звичайна дезінформація", - заявив він.

За його словами, фракція БЮТ у Київській облраді знаходиться в опозиції до Партії регіонів "і на жодні альянси з чинною владою не піде".

"Ми виконуємо офіційне рішення президії партії і нашого лідера Юлії Тимошенко", - додав він.

Губський також зазначив, що якщо окремі депутати, попри рішення партії, все ж захочуть попрацювати із новою владою - їх чекає позбавлення мандату.

Як відомо, раніше повідомлялося, що Губський домовився про співпрацю з Присяжнюком і у вівторок на сесії Київської облради буде проведено зміну керівництва фракції БЮТ та створено так звану "опозицію", що співпрацюватиме з владою.

Таким чином, у фракції БЮТ мав статися "віртуальний розкол".

Водночас у вівторок голова Київської облради Володимир Майбоженко, а також два його заступники Лариса Піотрович і Олег Каленик (усі - фракція БЮТ) подали заяви про складання повноважень.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування