Ющенко обіцяє, що у парламенті буде його група

Середа, 31 березня 2010, 22:40
У парламенті працюватиме група "Наша Україна".

Про це заявив лідер партії Віктор Ющенко під час засідання президії політради партії.

Він повідомив, що переговори з цього приводу з лідерами політичних сил, які входять до фракції НУНС у парламенті, уже відбулися, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Наступного тижня ми будемо формувати порядок денний груп, які входять до фракції НУНС, щоб виробити єдиний парламентський голос", - заявив Ющенко.

Він також повідомив присутнім, що під час зустрічі із представниками "Нашої України" в парламенті координатором групи було обрано депутата Зіновія Шкутяка. 

Також екс-президент наголосив на необхідності перебудови партії. Ющенко зазначив, що "Наша Україна" буде формуватися як європейська політична сила.

"Модель, яку маємо, ми повинні радикально переробити. Я вимагаю скорочення виконавчого комітету і формування ясної для всіх структури політичної сили", - наголосив він.

Ющенко також повідомив, що найближчим часом буде розроблена, опрацьована і донесена до партійців нова концепція розбудови політичної партії європейського типу.  

"Важливо, говорячи про розбудову партії, розуміти, що мобілізуючим фактором буде громадський рух, зокрема студентство, представники малого та середнього бізнесу, жіночі організації, українська інтелігенція", - вважає екс-президент.

Крім того, говорячи про політичну ситуацію в державі, Ющенко вкотре наголосив, що формування парламентської більшості відбулося неконституційно. 

Також він зауважив, що ряд політичних сил заробляють собі дивіденди на міжрегіональному протистоянні.

"Я хочу заявити, що формула розвитку політичного протистояння по лінії Схід-Захід - це не наша політика. Це найкращий кремлівський сценарій, коли українці, залежно від географії, себе тягають за чуба", - сказав екс-президент.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...