Москаль провідав, що Балога хоче прибрати до рук санаторій

П'ятниця, 16 квітня 2010, 15:04

Нардеп Геннадій Москаль знову звинувачує Віктора Балогу в спробі "привласнити" санаторій "Перлина Карпат".

Про це йдеться в заяві депутата, поширеній прес-службою "Народної самооборони".

Аукціон з продажу санаторію призначено на 20 квітня.

Як відомо, в 2006р. Чинадіївська селищна рада в односторонньому порядку визнала цей санаторій безгосподарним і взяла його в комунальну власність.

"Влітку минулого року чималий резонанс отримав факт отруєння сальмонелою 65 дітей зі столиці, які оздоровлювалися в "Перлині Карпат". З'ясувалося, що відпочиваючих годували простроченими продуктами з "Барви" (торгівельна мережа, що належить сім'ї Балог)", - зазначив він.

"Після цього Балоги двічі виставляли цей об'єкт на продаж, хоча питання власності на нього не врегульоване -  на санаторій претендує Фонд Держмайна", - заявив Москаль.

Він нагадав, що попередні дві спроби "кулуарної приватизації" були зірвані після втручання ЗМІ.

Москаль зазначає, що повідомлення про аукціона опубліковано дрібним шрифтом в малотиражній газеті, щоб "замість справжніх торгів із прозорою процедурою зробити фарс на зразок аукціону щодо оренди Мукачівського замку "Паланок", у якому взяла участь лише одна фірма, що належить родичам Балоги".

"Особисто для мене в цій історії все зрозуміло - те, що Балогам не вдалося продати за свого правління областю, продаватиметься на тих же умовах за нової влади. Теперішній губернатор Ледида, котрого Балога називає своїм учнем, ніяких перешкод цьому не чинить. На нього й лягає вся відповідальність за втрату привабливих об'єктів Закарпаття", - вважає Москаль.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування