Наступник Луценка каже, що від міліції більше проблем, ніж допомоги

Неділя, 18 квітня 2010, 10:46
Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов вважає за необхідне змінити критерії оцінки роботи міліції.

Про це міністр заявив у суботу в інтерв`ю журналістам на території навчального центру внутрішніх військ МВС України, розташованому під Києвом.

"У нас залишилися майже всі старі критерії оцінки роботи міліції. Їх треба змінити. Треба зробити такі напрацювання, щоб міліція була вимушена адекватно реагувати на біди людей. Це найголовніший критерій, який я ставлю перед собою", - сказав він.

"В даний час людина при зверненні із заявою до міліції одержує більше проблем, ніж допомоги. Це потрібно змінити", - зазначив Могильов.

Відповідаючи на питання, що таким чином у підрозділи МВС знову повернеться статистика, він сказав, "не статистика повернеться, потрібно змінити критерії оцінки роботи міліції".

Крім того, міністр зазначив, що скептично ставиться до пропозиції дозволити населенню купувати зброю травматичної дії.

"Я ставлюся до цього дуже обережно. Для того щоб дозволити його видачу, треба мати високий рівень культури серед населення. А якщо дозволити носити зброю всім і вся, то, я думаю, ми одержимо зростання травм", - зазначив Могильов.

"Тому до цього питання треба підходити зважено - я не впевнений, що всі наші громадяни зможуть застосовувати її для самооборони, адекватно до ситуації", - сказав він.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News