Представник Януковича обіцяє, що скликання Ради не саботуватимуть

Четвер, 22 квітня 2010, 21:54
Керівництво парламенту і опозиція не саботуватимуть скликання позачергової сесії парламенту у суботу.

Про це заявив представник президента у Верховні Раді, депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко в ефірі 5 каналу.

"Якщо буде призначена позачергова сесія, Партія регіонів завжди дисципліновано з'являлася до сесійної зали. Це нормальна практика", - зазначив він.

"Ми не вважаємо, що питання, яке виноситься на обговорення, може бути предметом якогось саботажу з боку чи керівництва Верховної Ради, чи Партії регіонів, чи коаліції в цілому", - підкреслив регіонал.

"Питання є публічні, питання є предметом розгляду Верховної Ради, оскільки вони вимагають ратифікації, тому я не вважаю, що за цим бажанням скликати засідання в суботу є щось більше, ніж намагання якось пропіаритися на цій темі", - наголосив Мірошниченко.

За його словами, "опозиція має право так ставити питання".

Крім того, депутат підкреслив: "Я не вважаю, що консолідація опозиції є поганим явищем. Я вважаю, що сильна опозиція є ознакою сильної влади. Діалог між опозицією і владою є необхідною умовою демократичного процесу".

Мірошниченко також вважає, що угода про продовження терміну перебування Чорноморського флоту Росії на території України на 25 років буде ратифікована парламентом.

"Я не думаю, що опозиція буде діяти в якийсь радикальний спосіб, як то бійки, як то порушення закону. Може бути незгода, можуть бути навіть якісь масові акції...Це є ознаками демократичної держави і демократичного суспільства", - зазначив він.

Як відомо, раніше БЮТівець Андрій Кожемякін повідомив, що ця фракція зібрала 153 депутатські підписи з вимогою провести позачергове засідання парламенту у суботу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News