Азаров пообіцяв, що Тимошенко скоро не повернеться

П'ятниця, 23 квітня 2010, 17:19

Прем'єр Микола Азаров вважає головним завданням Партії регіонів виграти наступні місцеві і парламентські вибори й забезпечити президентство Віктора Януковича на наступний термін.

Про це він заявив на з'їзді Партії регіонів, який проходить в п'ятницю в Києві.

"Завдання номер один для нас - місцеві вибори. Ми їх зобов'язані виграти. Друге завдання - вибори до парламенту. Ми їх теж повинні виграти, щоб забезпечити стабільність держави на наступні 10 років", - заявив Азаров.

"Так що нехай опозиція не тішить себе думкою про швидке повернення у владу. Ми прийшли, щоб провести реформи, а для цього потрібно 10 років. І ми повинні створити ґрунт, щоб на наступних виборах знову переміг Віктор Федорович", - додав він.

Звертаючись до учасників з'їзду, Азаров зазначив, що вперше на ньому присутній президент, прем'єр і практично вся вертикаль влади.

При цьому він закликав однопартійців "не оголяти" лави партії.

"Наша партійна робота не повинна зосередитися в адміністрації президента та Кабміні. Ми повинні працювати і на місцях, адже наші опоненти зараз повернулися на місця", - сказав Азаров.

Він також повідомив, що за їхніми спільним з Андрієм Клюєвим підрахунками, перемогу Януковичу на виборах забезпечували 580 тисяч осіб.

"Ми не повинні розгубити цей актив. Цей актив повинен приростати. Але я хочу звернути вашу увагу, що чисельність партії становить 1,2 мільйони, а активно працювало тільки 580 тисяч. Це означає, кожен другий не брав участь у кампанії. Це нормально?" , - запитав Азаров.

Він закликав керівників місцевих організацій провести аналіз: "хто брав участь - сказати спасибі, а хто ні - запитати, чому".

"Нам не потрібна чисельність заради чисельності", - сказав Азаров.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування