Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича розповіли, навіщо вони забарикадувалися в Раді

Субота, 24 квітня 2010, 21:02

Регіонал Олександр Єфремов заявляє, що Партія регіонів взяла під контроль залу засідань Верховної Ради, щоб наступного тижня парламент міг повноцінно працювати.

Про це він сказав на брифінгу в суботу, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Відповідаючи на питання про те, скільки саме депутатів перебуває в парламенті, Єфремов зазначив, що в залі засідань знаходиться "кількість депутатів, достатня для того, щоб виконати завдання, які перед ними стоять".

"Це значить, що ми готові забезпечити роботу зали під час пленарного тижня", - сказав він.

На думку Єфремова, не виключено, що опозиція спробує "загострити ситуацію" в сесійній залі.

"Ми не налаштовані на силові дії - ми налаштовані на конструктивну роботу, тим більше, що необхідно розглянути цілу низку важливих для держави законів, в тому числі - про державний бюджет, програму соціально-економічного розвитку держави, ратифікацію документа, який всім відомий", - зазначив він.

"Якщо хтось намагається нас перегнути або чимось залякати, цього не вийде", - додав Єфремов.

Він нагадав, що у вівторок парламент має намір ратифікувати угоду між Росією і Україною, що передбачає продовження базування ЧФ РФ у Криму.

Він також заявив, що копія договору між Росією і Україною знаходиться у нього в кабінеті.

"Його копії також знаходяться у всіх керівників комітетів, які повинні розглядати цей документ. Більше того, я сподіваюся, що в понеділок відбудуться засідання відповідних комітетів, які винесуть своє рішення з даного питання", - додав депутат.

За словами Єфремова, документ складається з двох пунктів. "Один продовжує перебування Чорноморського флоту на 25 років у Севастополі, другий стосується оплати за газ", - сказав він.

Крім того, за словами Єфремова, у вівторок Верховна Рада має намір розглянути Держбюджет-2010.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...