Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога пропонує урізати "лівий" уряд Азарова

Понеділок, 26 квітня 2010, 00:21
Екс-керівник секретаріату президента Віктор Балога виступає за скорочення кількості членів уряду.

Про це він заявив в ефірі програми "Чорне та біле" на телеканалі ТВі

"29 членів уряду. Ну скільки ще країн у Європі є, щоб було більше. Ми, мабуть, майже на першому місці відносно кількості членів уряду. З моєї точки зору - максимум 15", - зазначив Балога.

"Для чого нам Мінпромполітики? Для чого нам міністерство аграрної політики? Для чого нам міністерство надзвичайних ситуацій? Ми його можемо спокійно обєднати з МВС", - вважає він.

"Ключовим моментом в уряді мають бути Мінекономіки і Мінфін. Для чого нам потрібно міністерство АПК і до того всього ще й віце-премєр з аграрної політики. Всі ці дубляжі і роздавання портфелів до реформ не приведе", - наголосив екс-глава секретаріату президенту.

За словами Балоги, "вибудовування вертикалі під ручний режим ніколи користі не принесе".

"Сьогоднішній уряд продовжує ліву політику, популістську політику Тимошенко. Немає ніякої різниці", - заявив він.

"Якщо ми говоримо про те, що всі, і багаті, і бідні, повинні купувати газ по найдешевшій ціні у Європі і набагато дешевше, ніж у Росії, то, я вибачаюся, ми тоді будуємо не ринкову економіку, а будуємо соціалістичну Українську республіку", - вважає Балога.

"Ми не можемо далі позичати, як попередні уряди, попередня влада, кошти в МВФ для проїдання. Ми мусимо зробити пенсійну реформу, ми мусимо провести реформування економіки, ми мусимо підняти ціну на житлово-комунальні послуги", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...