Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко відповіла Путіну і пообіцяла денонсувати "зрадницьку угоду"

Вівторок, 27 квітня 2010, 10:18
Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко запевняє, що завжди заперечувала можливість продовження терміну базування Чорноморського флоту Росії в Криму.

Про це вона заявила журналістам, відповідаючи на репліку російського прем'єра Володимира Путіна, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Як до президентських виборів, так і після них моя позиція щодо недопущення пролонгації угоди стосовно перебування  російського Чорноморського флоту до 2017 року була чіткою та публічною", - заявила Тимошенко.

"Як народ України, так і лідери інших держав могли з цією позицією ознайомитися. І сьогодні наша політична команда всі сили спрямовує на те, щоб не допустити ратифікації цієї ганебної угоди, яка є здачею національних інтересів", - наголосила вона.

"Якщо ця зрадницька угода (президентів України та Росії щодо продовження терміну базування ЧФ РФ у Севастополі) буде ратифікована зрадницьким шляхом, після повернення до влади нашої команди вона буде денонсована", - заявила Тимошенко.

Як відомо, 21 квітня президенти України та Росії Віктор Янукович та Дмитро Медведєв домовилися про продовження терміну оренди Чорноморським флотом Росії бази в Севастополі ще на 25 років після 2017 року, коли завершується попередній термін

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування