Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кравчук: Янукович і К° не можуть відмовитися від рабської психології

Вівторок, 27 квітня 2010, 20:50
Влада не зробила жодних кроків у бік виконання передвиборчих обіцянок.
 
Про це заявив екс-президент Леонід Кравчук в інтерв'ю "Вечірнім вістям", оцінюючи 50-денні підсумки перебування Віктора Януковича на президентському посту.

"Наша влада не може відмовитися від рабської психології та комплексу другосортності", - сказав Кравчук.

Він зазначає, що "Віктор Федорович активний на міжнародній арені", але "легко йде на поступки".

"У США члени української делегації як діти раділи, що їх прийняв сам Барак Обама. Це ж, як потрібно не поважати ні себе, ні свою країну, щоб аудієнцію у американського президента представляти як свою велику заслугу?", - запитав Кравчук.

"Так, нас приймали, про нас писали. Тому що ми пішли на поступки", - додав він.

Як відомо, 12 квітня під час переговорів з президентом США Бараком Обамою президент України Віктор Янукович заявив про намір Києва повністю ліквідувати свої запаси високозбагаченого урану до 2012 року.

"Проте повага до держави формується не через його легку поступливість, а, навпаки, завдяки рішучим діям в утвердженні економічної стабільності і незалежності, захисті національних інтересів свого народу", - зазначив екс-президент.

Кравчук сказав, що "влада виправдовується: мовляв, немає бюджету": "Але ж і у прем'єра Тимошенко його не було, але пенсії сплачувались вчасно. Судячи з усього, у Кабміну Азарова є більш серйозні проблеми".

Як відомо, газету "Вечірні вісті" контролює БЮТ. Сам Кравчук під час останньої президентської кампанії був довіреною особою кандидата в президенти Юлії Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування