Азаров вірить, що ЧФ РФ не позбавляє Україну землі

Середа, 28 квітня 2010, 10:57
 

Пролонгація терміну перебування ЧФ РФ "ні на йоту" не обмежує державний суверенітет України.

Так вважає прем'єр Микола Азаров, про що він і повідомив в середу на засіданні уряду.

"Те, що термін перебування Чорноморського флоту продовжується, ні на йоту не обмежує той обсяг суверенітету, який є в нашій державі", - зазначив він.

"Це не позбавляє Україну жодної п'яді української землі, не завдає шкоду жодній цінності нашого народу, не обмежує права жодного громадянина", - додав він.

На переконання Азарова, український парламент, ухваливши "таке історичне рішення, закінчив п'ятирічку безглуздої ворожнечі з Росією".

"Ми твердо зробили вибір на користь стратегічного добросусідства і співробітництва. І тепер можна впевнено сказати, що Україна стане сильною і незалежною державою", - наголосив Азаров.

За словами Азарова, попередній уряд, ігноруючи національні інтереси, довів народ до зубожіння, а державу практично до дефолту, від чого їх врятували діючий президент та коаліція.

"Опозиція на мерседесах, яка наживалась на кризі бачить у відродженні України свою політичну смерть, і тому шалено, абсолютно дикунськими засобами протидіє нам", - сказав він.

"Ми на провокації дамо відповідь практичною роботою.  В такому темпі, що сили вчорашнього дня стануть позавчорашніми", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...