Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В опозиції кричать, що Україні загрожує втрата незалежності

П'ятниця, 30 квітня 2010, 20:41
Об‘єднання авіаційної, атомної галузей та газотранспортної мережі співставне з єднанням кордонів, урядів і парламентів.

Про це заявив колишній перший віце-прем'єр Олександр Турчинов, коментуючи пропозицію прем'єра РФ Володимира Путіна об'єднати НАК "Нафтогаз" та РАО "Газпром", на своїй сторінці у Facebook, повідомляє його прес-служба.

"За наслідками для суверенітету - це дії одного порядку. Над нашою країною нависла реальна небезпека втрати стратегічних ресурсів та незалежності", - зазначив він..

У свою чергу БЮТівець Сергій Соболєв також розкритикував цю пропозицію Путіна.

"Все це мені нагадує старий український анекдот про те, як створювали колгосп: а бика віддаси? Віддам. А корову? Віддам. А Свиню? Віддам. А козу? А козу не віддам, тому що коза в мене є, а бика, корови і свині немає", - сказав він.

"Я хотів би побачити, як би віддав Азовсталь пан Ахметов, як би віддав свій бізнес, який пов'язаний з виробництвом цукерок, пан Колесніков, як би віддав свій бізнес пан Клюєв, і хотів би побачити, як би віддали свій бізнес інші представники цієї команди", - зазначив Соболєв.

"А коли можна віддавати "Енергоатом", газову і нафтову трубу - то будь ласка, без проблем", - заявив БЮТівець.

Він наголосив, що це - "мародерство", йдеться у повідомленні.

"Ніякої економіки у цьому немає, тут чиста політика. А коли політика робиться на економіці, то це завжди закінчується дуже погано", - зазначив Соболєв.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...