Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров найняв проти Тимошенко адвокатів Моніки Левінськи

Середа, 12 травня 2010, 15:19

Заява урядовців про прокурорський аудит діяльності попередників  свідчить про намір влади залякати політичних опонентів Януковича.

Так прокоментував заяву міністра фінансів Федора Ярошенка про аудит діяльності попереднього уряду колишній віце-прем'єр Григорій Немиря.

"Викликає подив невігластво міністра фінансів", - сказав Немиря, коментуючи висловлювання Ярошенка про намір залучити до аудиту "прокурорську компанію".

"У світі не існує прокурорських компаній. У світі існують юридичні фірми або адвокатські компанії", - наголосив Немиря, повідомляє прес-служба БЮТ.

Він зазначив, що міністр фінансів, говорячи про залучення прокурорської компанії, видав справжню мету так званого міжнародного аудиту, якою є залякування і переслідування політичних опонентів.

За словами Немирі, не менший подив викликає постанова уряду N 334 від 5 травня про проведення аудиту.

"Для проведення аудиту залучаються не всесвітньовідомі аудиторські компанії або міжнародні організації, з якими підтримуються відповідні відносини на міждержавному рівні, а залучається без тендеру невелика юридична компанія із США", - сказав він.

Екс-віце-прем'єр зазначив, що один з партнерів цієї компанії відомий, зокрема, тим, що представляв інтереси Моніки Левінські у розслідуванні справи екс-президента США Клінтона.

"Ми готові брати участь у відповідному неупередженому аудиті. Ми проти замовного аудиту, який вже зараз влада називає "прокурорським аудитом", - резюмував Немиря.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування