Яценюк переконаний, що регіонали аплодуватимуть яйцям і бійкам

Середа, 12 травня 2010, 23:43
Депутат від НУНС Арсеній Яценюк заявив, що Партію регіонів "можна побороти тільки сильною ідеєю".

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"Якщо формувати діяльність опозиції на бійках, на яйцях і на шашках, вони тільки будуть на цьому аплодувати. Вони там сильніші. Вони мало що вміють. Вони вміють, в принципі, тільки битися", - сказав депутат.

"Регіоналів можна побороти тільки сильною ідеєю, громадянським суспільством", - зазначив Яценюк.

"Битися з ними в парламенті - це остаточно дискредитувати ідею опозиції. Вони не швидко підуть з влади. Це не те, що їх завтра взяли і забрали. Ці хлопці прийшли надовго", - вважає депутат.

Він наголосив, що "для того, щоб вони зробили якомога менше шкоди для країни і для того, щоб курс країни відновився як європейський, треба готуватися до виборів".

"Опозиція зможе діяти ефективно лише тоді, коли вона звернеться до людей і зможе заразити людей ідеєю. Ідеєю європейської держави, ідеєю цінності людини, ідеєю модернізації країни, ідеєю зовсім інших підходів, ніж є зараз у Партії регіонів", - сказав Яценюк.

Депутат також переконаний, що "єдиної опозиції як такої не буде, але є координація дій".

Коментуючи свій запит до генпрокурора щодо кримінальної справи відносно лідера БЮТ Юлії Тимошенко, він заявив: "Будь-яка людина повинна зрозуміти, що вона не буде свавільно владою переслідуватися".

"Якщо там є політичне переслідування, хто б це не був, чи це колишній прем'єр, чи це депутат районної чи сільської ради, - він буде захищений. Якщо там є склад злочину - за злочин треба відповідати", - зазначив Яценюк.

Відповідаючи на питання щодо наміру уряду провести аудит Кабміну Юлії Тимошенко, депутат сказав: "Хай регіонали не переживають. Зараз вони перевірять Тимошенко, а потім ми перевіримо Партію регіонів".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування