Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров не може читати, що про нього говорять

Четвер, 13 травня 2010, 14:01

Уряд України ініціював аудит діяльності колишнього уряду з тим, аби жителі України дізналися правду про зловживання фінансами з боку уряду Юлії Тимошенко з незалежних джерел.

Про це у четвер на брифінгу заявив прем`єр Микола Азаров, інформує УНІАН.

"Ми розуміємо, що для нас це також певний ризик, бо ми не менше дорожимо репутацією своєї країни, ніж будь-яка інша держава. Але якщо ми маємо справу з відвертою брехнею, інсинуаціями, спотвореннями...", - заявив він.

"Адже я не можу читати те, що говорять про нас, бо це суцільна брехня, там немає ані слова правди. Адже певна частина людей, на жаль, вірить. Так от для того, щоб ця певна частина людей одержала абсолютно незалежне і надійне джерело, ми і запрошуємо ці структури (компанія Trout Cacheris, PLLC), аби вони зробили свій висновок. Я сподіваюся, що після цього буде поставлено крапку у цій справі", - сказав Азаров.

Уряд України підписав контракт з компанією Trout Cacheris, PLLC (США) про проведення комплексного аудиту державних фінансів за період діяльності Кабінету Міністрів Юлії Тимошенко в 2008-2009 рр. і I квартал 2010 р.

Кошти на проведення аудиту передбачені законом про держбюджет на 2010 рік.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування