Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЄЦ відмовився від Комітету захисту, але готовий на інше об'єднання

П'ятниця, 14 травня 2010, 10:25

"Єдиний центр" не входитиме до Комітету захисту України, створеного низкою політичних партій, громадських організацій і діячів.

Про це йдеться  в заяві, поширеній прес-службою "ЄЦ".

"Єдиний Центр розцінює його (Комітет) лише як майданчик для повернення до влади цілком певних політиків і тому не може приєднатися до ініціативи, декларовані наміри якої явно розходяться зі справжніми цілями", - сказано в ній.

"Ми також бачимо ризик того, що діяльність Комітету здатна поглибити поділ країни на Захід і Схід замість зміцнення єдності України", - додає "ЄЦ".  

Ця політична сила зазначає, що за останні два місяці "виступила з аргументованою критикою багатьох резонансних рішень чинної влади" і застерігає владу від рішень, які можуть звузити державний суверенітет та економічну незалежність України.

"Ми занепокоєні негативними для нашої країни рішеннями влади. Ми виступаємо проти всього, що йде врозріз з інтересами суспільства і держави", - зазначає "ЄЦ".

"Водночас ми декларуємо готовність підтримати конкретні зусилля керівництва країни, які гарантуватимуть непорушність суверенітету України, подальші демократичні перетворення і реформування економіки", - заявляє  політсила.

"ЄЦ" виступає за "об'єднання демократичних, патріотичних сил у державі, проте метою такої консолідації повинно бути не досягнення одноразових цілей, не кон'юнктурний розрахунок окремих політиків, а цінності всього суспільства і всієї країни".

"Єдиний Центр переконаний, що у такій об'єднаній демократичній силі мають бути представлені політики нової якості з усіх регіонів країни, чесні й відкриті, які мають сучасний погляд на шляхи розвитку нашої держави. Наша партія готова брати участь у такому об'єднавчому процесі і вже працює над його реалізацією", - сказано в заяві

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування