Кириленко вимагає звільнити сестру свого депутата

Вівторок, 18 травня 2010, 20:50
Депутатська група "За Україну" вимагає негайного звільнення з-під варти сестри депутата від НУНС Андрія Парубія.

Про це заявив лідер групи В'ячеслав Кириленко, повідомляє прес-служба "За Україну".

"Арешт за сфабрикованими звинуваченнями рідної сестри нашого колеги Андрія Парубія, депутата групи "За Україну", засвідчує: влада в Україні стала на шлях політичних репресій", - сказав він.

Кириленко переконаний, що "заборона акцій протесту, спроби запровадження цензури, перешкоджання громадянам брати участь в протестних акціях, переслідування опозиціонерів та членів їхніх родин підтверджує - в Україні розпочалася масштабна кампанія по згортанню свобод".

"Група "За Україну" вимагає негайного звільнення з-під варти сестри Андрія Парубія, а також притягнення до відповідальності виконавців цієї брудної провокації", - наголосив він.

Як відомо, рідна сестра Андрія Парубія - Олена Парубій, яка обіймає посаду начальника управління по роботі з фізособами Департаменту Податкової інспекції Сиховського району Львова, була затримана у вівторок за одержання хабара у 2000 доларів.

Сам депутат називав затримання його сестри репресією проти його родини з боку влади.

На минулому тижні прокуратура завела на депутатів Парубія та Гримчака справу за події у Верховній Раді 27 квітня під час ратифікації угоди про перебування ЧФ РФ в Криму.

Генпрокурор також вимагає зняття недоторканності з цих двох депутатів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування