"Регіони" кажуть, що собі не зраджували

Середа, 19 травня 2010, 23:34
Допуск іноземних військових в Україну не говорить про те, що Партія регіонів змінила своє ставлення про позаблоковий статус країни.

Про це заявила депутат від Партії регіонів Юлія Новікова в ефірі 5 каналу.

"Зовнішня політика, яка здійснюється президентом, це зважена різновекторна політика. І цей законопроект чітко підтверджує цю позицію президента", - вважає вона.

На питання, чому в 2007 році, будучи в опозиції регіонали виступали проти такого документа, і не дозволяли тодішньої коаліції за нього проголосувати, депутат заявила, що "тоді питання стояло набагато гостріше".

"Тоді питання стояло про підписання трьома вищими посадовими особами держави таємного секретного листа. Україну підштовхували до НАТО під покровом таємної політики", - сказала Новикова.

"Саме проти цього ми тоді протестували. Ми говорили політикуму українському: зупиніться, давайте приймемо рішення на рівні народу України. Народ повинен вирішити хочемо ми бути частиною НАТО, чи ні. Давайте проведемо референдум", - зазначила вона.

Як відомо, Верховна Рада прийняла закон про допуск іноземних військових формувань на територію України для участі у військових навчаннях.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування