Гриценку має що сказати Януковичу

Вівторок, 25 травня 2010, 23:36
Найближчим часом українці не чинитимуть активного спротиву діям нової влади.

Про це заявив депутат від НУНС Анатолій Гриценко в ефірі 5 каналу.

"Я не вірю в те що найближчим часом, принаймні до осені, люди дозріють до якогось активного спротиву. Немає для цього підстав", - зазначив він.

"Політично, психологічно, емоційно люди зараз придушені такою бетонною плитою. У нас немає передумов для того, щоб суспільство в нинішньому стані повстало", - вважає Гриценко.

Політик повідомив, що він піде на зустріч президента Віктора Януковича з представниками опозиції: "За будь-яких умов треба сідати і говорити. Тому я рекомендував би колегам, які вже трошки стримано до цього поставилися принаймні озвучити проблеми, які турбують 46 мільйонів людей".

"Незалежно від того хто зараз в опозиції чи у владі ми повинні вирішувати проблеми. Якщо буде така зустріч я особисто прийду і мені буде що сказати", - заявив він.

Гриценко також розповів, що його поки офіційно не викликали на допит до Генпрокуратури у справі про бійку в Верховній Раді 27 квітня: "Мені прислали запрошення знайти час і прийти. Я на нього не зреагував".

"Якщо прийде офіційна повістка прийти, значить я прийду і відмовлюсь від дачі показів", - додав він.

"Прокуратура бачила всі відеозаписи, і не могла закрити очі на те що відбувалося в іншій частині залу. Це вибіркове застосування закону. За таких умов я не вірю цій прокуратурі. І не буду давати жодного показу", - заявив депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування