Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесніков вважає, що можна витратитися, щоб показати "геройство" Тимошенко

Середа, 26 травня 2010, 15:09

Віце-прем'єр Борис Колесніков вважає, що витрати на міжнародний аудит не порівнянні з розкраденими при уряді Тимошенко грішми.

Про це він заявив у середу журналістам.

"Я не знаю, які суми будуть витрачені на послуги аудитора... А яке це має значення, якщо країна по вуха в боргах, десятки мільярдів в Україні розікрали. Але це непорівнянні з витратами цифри. А суспільство ж має знати своїх героїв", - заявив Колесніков.

При цьому він пообіцяв попросити міністра фінансів надіслати "докладну довідку, хто підбирався для аудиту і за яким принципом".

Віце-прем'єр також обурився на питання про доцільність витрати коштів на такий аудит.

"Мова йде не тільки про фінансовий, а і про правовий аспект. Тобто, чи діяв попередній уряд у рамках українського права або за рамками права", - заявив Колесніков.

"От у нас кажуть "нецільове використання". А хто може дати оцінку? Треба було купити ось цю траву в Словаччині чи купити її у Швеції? У Мінфіна є фахівці, що можуть дати відповіді на ці питання", - відзначив він.

"А тут мова йде про правову частину рішення, тобто чи мав право уряд.."Вони (Кабмін Тимошенко) по суті позбавили Верховну Раду всіх її конституційних повноважень. На засіданнях Кабінету Міністрів ухвалювалися рішення, що виходять за рамки повноважень уряду", - обурився віце-прем'єр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування