Могильов кличе "Стоп цензурі" до себе

П'ятниця, 11 червня 2010, 14:13

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов має намір зустрітися з учасниками руху "Стоп цензурі!".

Про це йдеться у повідомленні на сайті МВС.

Могильов звертається до журналістів з пропозицією "відкритого діалогу" і просить рух "Стоп цензурі!" визначити ініціативну групу у складі 5-10 осіб, якій би було делеговано повноваження представляти інтереси цієї організації на зустрічі з ним.

"Спілкування керівника МВС з представниками громадянського руху відбудеться в будь-який зручний час, запропонований журналістами, за попереднім погодженням", - йдеться у повідомленні.

На переконання міністра, "тільки через діалог, пряме спілкування між представниками влади та громадськості можливо розв‘язати задачі, що турбують суспільство, знайти компромісні варіанти їх вирішення, врахувавши позиції всіх зацікавлених сторін".

"Могильов сподівається на відверту розмову з представниками громадського руху "Стоп цензурі", під час якої буде детально окреслено основні шляхи вирішення назрілих проблем, що в однаковій мірі турбують як представників засобів масової інформації, громадськості, так і органів влади", - повідомляє МВС.

Як відомо, під час нещодавньої прес-конференції президент Віктор Янукович доручив Могильову і голові СБУ Валерію Хорошковському вивчити звернення учасників руху "Стоп цензурі".

За інформацією "Української правди", зустріч журналістів з Могильовим має відбутися на початку наступного тижня.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...