Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Могильов заявляє, що розбирається в географії Лондона

П'ятниця, 18 червня 2010, 11:35
 

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заперечує, що заявляв про приклад Лондонського Гайд-парка, говорячи про перенесення мітингів опозиції на окраїну Києва.

Про це він сказав у п'ятницю на засіданні Верховної Ради.

"Що стосується лондонських передмість. Якщо ви знайдете хоч єдину заяву Могильова про це десь, я напишу рапорт про відставку одразу. Могильов таке не говорив ніде!" - заявив він.

"Ці слова додали в моє інтерв'ю. Я таке не говорив ніде. Тому не варто мене обвинувачувати в незнанні географії Лондона", - сказав він.

Раніше в інтерв'ю газеті "Сегодня" були опубліковані такі його слова:

"Я б виділив для мітингів якесь велике поле на околиці Києва, де ніхто нікому не заважає. І там кричіть, скільки хочете, як у Гайд-парку в Лондоні".

Однак Гайд-парк знаходиться насправді в самому центрі Лондона.

У той же час журналіст газети "Сегодня" Олександр Корчинський, який брав це інтерв'ю, розповів "Українській правді", що Могильов дійсно не вимовляв слова "Гайд-парк".

"Він сказав, що мітинги треба проводити в парку або десь подалі, де люди можуть висловлювати свою точку зору. Мова йшла за змістом, що це місце, де вони, не заважаючи нікому, можуть висловлюватися. Я його запитав: "Як у Гайд-парку в Лондоні?" Він відповів: "Так", - розповів Корчинський.

Журналіст також розповів, що інтерв'ю не давалося на вичитування міністрові.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...