Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин: "тушки" будуть бігати за сонцем

П'ятниця, 18 червня 2010, 23:58
Збільшення або зменшення складу парламентської коаліції буде залежати від ситуації в країні.

Про це заявив спікер Володимир Литвин в ефірі телеканалу "Інтер".

За його словами, зараз в коаліцію входять 258 депутатів.

"Я повинен сказати, що все буде залежати від того, як будуть розвиватися процеси в Україні і якою буде влада", - зазначив спікер.

На думку Литвина, якщо влада буде стабільною і ефективною, та якщо будуть позитивні зрушення в країні, "багато людей захочуть бути на сонячній стороні вулиці, там де перебуває влада".

"Якщо ми отримаємо, як дехто прогнозує, другий удар фінансово-економічної кризи, я повинен сказати, що буде процес навпаки", - сказав він.

Спікер заявив, що для "користі справи конституційна більшість є швидше мінус, ніж плюс": "Бо тоді буде розуміння, що запас голосів є і можна некондиційні рішення, недостатньо опрацьовані рішення, просто проштовхувати через Верховну Раду".

Литвин також прокоментував заяву представників партії "Наша Україна" про можливість входження в коаліцію замість комуністів.

"В нашому житті все може бути. Я нічому не здивуюсь. Але тоді треба буде повертатися до проблеми НАТО, до проблеми мови, до проблем героїв, Голодомору і таке інше. З огляду на наведені приклади прогнозую, що це маловірогідно", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування