Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль: "Це ганьба! Тепер "Самооборона" - це ніщо!"

Понеділок, 21 червня 2010, 11:09

Депутат від НУНС Геннадій Москаль заявляє, що не піде до коаліції, незважаючи на перехід в неї майже всіх соратників з "Народної Самооборони".

"Я знаю, що кандидати втекти є. Не підуть тільки Тарас Стецьків, Юрій Стець, Юрій Гримчак", - сказав Москаль в інтерв'ю "Делу".

За його словами, "регіонали" не пропонували йому увійти до коаліції, оскільки "всі знають" його "позицію".

"Розмовляють з тими, у кого долоні спітнілі. Якщо я відчую, що політичний проект "Україна" закінчився, емігрую з України. А в коаліцію я не піду ніколи", - заявив Москаль.

Він також сказав, що знав про те, що 5 його соратників у п'ятницю перейдуть в коаліцію, тому і не прийшов до парламенту, "щоб не виглядати білою вороною".

"У цей день, як ви знаєте, був також звіт міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова, і я отримав наганяй від керівництва опозиційного уряду за те, що не з'явився. Але я думаю, краще було його пропустити, ніж виглядати повним ідіотом при оголошенні виходу моїх соратників з опозиції", - сказав Москаль.

"Це ганьба! Тепер "Самооборона" - це ніщо! Це був бренд, за нами стоїть партія "Вперед, Україно!". І якщо пішов її лідер - Новіков, то ніякої "Самооборони" вже немає", - обурився він.

На питання, як мотивував свій крок його друг Давид Жванія, Москаль відповів, що вони не розмовляли про коаліцію.

"Чим пишніше весілля, тим гірше розлучення. Так у "Народної самооборони" і вийшло, як бачите", - сказав він.

Москаль також додав, що не спілкувався з цього приводу з лідером "Народної Самооборони" Юрієм Луценком.

"Я не можу сказати, давно з ним не спілкувався. Якби я знав номер його телефону, то подзвонив би ще напередодні цих подій і спитав, кого він понабирав до списку. Адже я вважав, що ці люди йому віддані!", - сказав він.

У свою чергу член "Народної самооборони" Тарас Стецьків назвав депутатів, що увійшли до коаліції "банальними і нікчемними зрадниками".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування