Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко готова зустрічатися з "добрим репресивним органом"

П'ятниця, 25 червня 2010, 23:19
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявила, що заяви БЮТівця Івана Деньковича щодо неї не відповідають дійсності.

Так вона прокоментувала слова депутата, зокрема, про те, що маєток лідера БЮТ під Києвом їй "побудував кримінальний бізнес".

"Генпрокуратура і під час, коли я була прем'єром, і зараз належала і належить найближчим людям з оточення Януковича. Є претензії - будь ласка, розбирайтеся, з'ясовуйте ситуацію і виносьте певні рішення", - сказала Тимошенко в ефірі телеканалу Інтер.

"Денькович - це як раз той депутат, який перейшов в коаліцію, написав заяву, потім відкликав, потім знову написав. Таке смятіння в серці. Завжди такі люди, які зраджують, які йдуть таким хибним шляхом взяття грошей, знаходять для себе виправдання", - зазначила лідер БЮТ.

На питання, чи буде вона подавати в суд на Деньковича, Тимошенко відповіла: "Навіщо? Є генпрокуратура, хай бере цю заяву Денькович, і йде і доводить, чи правда це, чи не правда. А ми відкриті до будь-яких зустрічей з Генпрокуратурою, як з добрим репресивним органом влади".

"Окремі криси біжуть, так хай біжуть, що ж поробиш", - додала вона.

Лідер БЮТ знову наголосила, що орендує свій будинок.

"Під час виборчої кампанії розклали кожного кандидата в президенти буквально на складові. Ви знаєте, що я запрошувала журналістів до себе в гості, ще раз повторюю для вас це запрошення, ви можете з наступного тижня прийти", - заявила Тимошенко, звертаючись до журналістів.

"Моя родина цей будинок орендує, ми платимо за це чесну оренду, і ми живемо в орендованому будинку", - підкреслила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування