Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Влаштовувати демарші у коаліції Литвин не збирається

Четвер, 15 липня 2010, 14:25

Спікер Володимир Литвин не бачить поки причин для виходу блоку свого імені з коаліції.

"Я поки не можу сказати, що Партія регіонів провела через Верховну Раду хоч одне суто своє рішення. Жодного такого документа немає", - сказав він в інтерв'ю газеті "Комерсант-Україна".

"Тому поки підстав для того, щоб говорити про можливість якогось демаршу з нашого боку, я не бачу. А тим більше я вважаю, що входити, виходити, заходити й підбігати - це ознаки слабкості", - заявив Литвин.

"Якщо хтось прагне виходити або заходити - нехай іде. Я переконаний, що мої колеги й товариші працювали й будуть працювати. Будуть змінюватися коаліції, буде змінюватися формат, але вони будуть працювати", - додав він.

Він також спростував інформацію екс-міністра внутрішніх справ, лідера "Народної самооборони" Юрія Луценка про підкуп депутатів і валізи з $1,5 млн.

"Таке можна наговорити, лише маючи бурхливу фантазію. Ви собі уявляєте, який баул потрібно було б затягти у Верховну Раду! Та не пропустять у Раду з такою валізою! І попросять відправити вниз, де його просвітять", - заявив спікер.

"Це все казки. Щоб покінчити з цією темою: якщо факти є, потрібно їх із конкретними прізвищами оприлюднити й відправити документи куди слід", - підкреслив він.

У ході інтерв'ю Литвин також згадав, що після президентських виборів він пропонував тоді ще прем'єр-міністру Юлії Тимошенко, - якщо вона прагне зберегти колишню коаліцію й свій уряд, - заявити, що її особисто результати виборів не влаштовують, але вона визнає вибір народу й готова працювати з урахуванням цього.

"Юлія Володимирівна з усім погоджувалася, а через дві години робила чергову голосну заяву. Я не хочу воювати. І не буду. Моє життєве й політичне кредо полягає в необхідності працювати. Я почуваюся комфортно в роботі й не переношу сутяжництва й гризні. А те, що в нас відбувається, це навіть не боротьба, а політична гризня", - сказав він.  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування