Чететов нагадав Кравчуку кого він називав сином

П'ятниця, 16 липня 2010, 21:33
Три роки тому політичні погляди колишнього президента Леоніда Кравчука були кардинально протилежними.

Про це завив перший заступник глави фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, коментуючи виступ Кравчука на урочистому засіданні Верховної Ради в п'ятницю.

"Слухав сьогодні виступ колишнього президента на урочистому засіданні Верховної Ради, у якому він піддавав критиці усіх, а більш за все діючу владу, і не міг не згадати, що лише три роки тому Кравчук не шкодував зусиль, щоб хвалити Януковича і Партію регіонів", - розповів Чечетов, повідомляє УНІАН.

"Саме з цією політичною силою та її лідером пов'язував Леонід Макарович динамічний розвиток України", - уточнив він.

Чечетов також нагадав, як Кравчук, виступаючи на з'їзді Партії регіонів 4 серпня 2007 року, дав високу оцінку Януковичу і очолюваній їм партії.

За словами політика, Кравчук висловлював тверде переконання, що економічне зростання в Україні відбувається тільки завдяки Януковичу.

Зокрема, зазначив депутат, тоді колишній президент сказав, що "перший раз, коли Віктор Федорович прийшов, ВВП почав зростати. І так було вдруге, коли він прийшов...".

За словами Чечетова, тоді Кравчук почав свій виступ з того, що "для нього прем'єр - ледь не рідний син".

"На моїх очах сформувався лідер Віктор Федорович Янукович..." , - процитував депутат екс-президента.

Крім того, стверджує Чечетов, Кравчук ще й похвалив Партію регіонів за те, що вона "не дозволяє собі політичного базару, як це собі може дозволити політична малеча".

"От і думаєш, коли ж цей відомий політик говорив правду. Сьогодні, чи три роки тому?", - резюмував депутат.

Як відомо, в п'ятницю в парламенті Кравчук критикував нинішню владу за намагання знову переписати Конституцію під існуючу політичну ситуацію та вказував на недостатній авторитет нинішньої Верховної Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...