ДІДЕНКО БОЇТЬСЯ, ЩО ЙОГО УБ'ЮТЬ У СІЗО

Вівторок, 20 липня 2010, 13:53

Колишній перший заступник голови НАК "Нафтогаз України" Ігор Діденко допускає своє замовне убивство в слідчому ізоляторі.

Про це він сказав під час розгляду Апеляційним судом Києва справи про зміну йому запобіжного заходу, повідомляють Українські новини.

"Я не відкидаю той фактор, що зухвалі політичні групи, підбурювані своїми економічними замовниками, удадуться до того, щоб мене просто позбавити життя", - сказав Діденко.

Він відзначив, що умови, у яких він утримується в СІЗО, дуже важкі.

У той же час Діденко додав, що не ухиляється від слідства, але з 10 червня по 20 липня слідчі задали йому усього лише 15 питань і на усі з них одержали відповіді.

Таким чином, на його думку, не він ухиляється від слідства, а слідчі відмовляються активно розслідувати цю справу. За словами Діденка, від цієї справи відмовилися вже кілька слідчих СБУ.

Він пов'язує це з тим, що дана справа безпідставна і є політичним замовленням.

20 липня Апеляційний суд Києва підтвердив арешт Діденка.

9 липня СБУ затримала його в Києві в рамках кримінальної справи, порушеної проти нього 10 червня за підозрою в розтраті чужого майна в особливо великих розмірах (стаття 191 Кримінального кодексу), а 12 липня Печерський районний суд Києва обрав йому запобіжний захід утримання під вартою терміном на 2 місяці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...