Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУНС хоче зіпсувати Могильову відпочинок

Четвер, 29 липня 2010, 16:22
Депутат від НУНС Геннадій Москаль просить призначити службове розслідування щодо надання відпустки главі МВС Анатолію Могильову.

З відповідним депутатським запитом він звернувся до прем'єра Миколи Азарова, повідомляє прес-служба Народної самооборони.

За словами політика, згідно закону про Кабмін, посади членів уряду належать до політичних посад, на які не поширюється законодавство про державну службу та трудове законодавство.

"По даній причині члени Кабміну повинні використовувати відпустку, керуючись чинним законом "Про відпустку", який прийнятий 15 листопада 1996 року і до теперішнього часу є чинним", - наголосив Москаль.

Як зазначається у повідомленні, вищезгаданий закон передбачає: "Щорічна основна відпустка надається працівникам тривалістю не менш як 24 календарних дні за відпрацьований робочий рік, який відлічується з дня укладання трудового договору".

"Оскільки міністр внутрішніх справ Могильов призначений на посаду постановою Верховної Ради від 11 березня 2010 року і відпрацював на посаді лише 4,5 місяців, він не може користуватися правом на відпустку", - заявив Москаль.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування