Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Цушко хоче надати олігархам гарантії і не піде до "регіоналів"

П'ятниця, 30 липня 2010, 12:05
 

Соціалістична партія не має наміру об'єднуватись із Партією Регіонів.

Про це заявив голова СПУ, міністр економіки Василь Цушко в інтерв'ю "Газета.ua".

"Перед з'їздом я радився з президентом (про можливість очолити партію). Але це не означає, що СПУ та Партія регіонів будуть зливатися", - заявив він.

"Це невигідно - у нас різний електорат. Ми будемо партнерами з трьома партіями, які створили коаліцію. І з іншими теж", - додав Цушко.

Відповідаючи на питання, що сказав Мороз, коли йшов із посади, він відповів:

"Мороз відчув, що в партії треба провести зміну. Кілька місяців тому запропонував мені очолити її. Я відповів, що не готовий. Приходила група секретарів більшості обкомів. Я відповів те саме. Потім подумав, що людям треба допомагати".

Говорячи про те, що на місцевих виборах "матьорі" партійці балотуватимуться за мажоритарними округами, а молодь ітиме за партійними списками, він наголосив, що всі списки будуть проходити через нього.

"Якщо людина зі списку менше року в партії, то питання, як вона туди потрапила? Або чийсь родич, або друг, або гроші заплатив. Скоріше - останнє. Я вже відправив усім орієнтировку готуватися. Знайду час продивитися 700 виборчих списків. Дійду до рівня районів", - попередив він.

Відповідаючи на питання про його бачення розвитку країни, він наголосив, що відстоюватиме гарантії захищеності власності.

"Це фундамент будівництва держави. Не зробимо власність священною коровою, у цю країну не прийдуть інвестиції", - наголосив він.

"Ніхто не вірить, що ми повернемо державі заводи, які зараз у олігархів. Треба визнати і гарантувати, що їх не заберуть. Олігархи мають бути впевнені, що передадуть цю власність у спадок своїм дітям. Тоді вони співпрацюватимуть із профспілками, платитимуть достойну зарплату працівникам, інвестуватимуть. Зараз же капітали вивозять закордон", - зазначив він і додав що президент Віктор Янукович підтримує цю ідею.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування