До дачі Азарова теж прокладають новий асфальт

Вівторок, 10 серпня 2010, 08:14

Старообухівську трасу під Києвом ремонтують через те, що по ній з Конча-Заспи на роботу до Києва і назад їздить прем'єр Микола Азаров.

Про це Сегодня розповіли робітники, які укладають асфальт.

"Чув, що ремонтувати її доручили також через те, що по ній їздить Азаров. Кажуть, що він принциповий мужик, вимогливий, так що треба робити гарну трасу", - розповів Олександр.

Ще один робітник зазначив, що вони працюють вже три тижні.

"Ми вахтовики з Києва і Київської області, працюємо по 15 днів, але зарплату ще не отримували. Очікую, що зароблю близько 3 тисяч гривень", - зазначив він.

Фото "Сегодня"

Офіційно дорожники кажуть, що траса Київ-Обухів будується для всіх автомобілістів, а не через те, що по ній їздять чиновники.

"Тут просіло узбіччя і утворилася колія, оскільки була не дуже гарна щебнева подушка. Зараз тут проводиться звичайний плановий ремонт", - сказав начальник ділянки на ремонтованій трасі Валерій Карпенко.

"Спочатку ми зробили компенсаційне покриття, а потім будемо укладати верхній шар (товщина покриття - 4 см), після цього тут з'явиться, як і потрібно, розмітка. Працювати у спеку доводиться в межах розумного - можемо працювати і після 17.00. Поки суха погода, що добре", - додав він.

Водночас, за словами дорожників, на трасі Київ-Вишгород, по якій їздить президент Віктор Янукович в резиденцію "Межигір'я", ремонт скоро має завершитися.

Як відомо, тут укладається якісний асфальт, і траса стане багато в чому схожою на кращу столичну магістраль Київ-Бориспіль.

"Наша вахта там завершилася, на зміну приїхали інші бригади. Зарплата буде в кінці місяця (обіцяли 4000 грн.). Зараз вже відпочиваю вдома з родиною", - розповів один з ремонтників.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування