Богословську звинувачують у крадіжці каструль, сервізу і генератора

Вівторок, 10 серпня 2010, 09:08

Власник дачі в Рудиках під Києвом Роман Ромазанов заявляє, що депутат Інна Богословська, яка знімала його будинок, завдала йому шкоди на 70 тисяч доларів.

Ромазанов запевняє, що після від'їзду Богословської, яка три роки орендувала у нього будинок, він недорахувався маси предметів.

"Два телевізора, електростанція-генератор, французький сервіз "Мадонна", каструлі "Бергоф", - розповів він, пише "Сегодня".

"Я вже написав заяву в Обухівський райвідділ міліції. Будемо розбиратися. Я думаю, це вона мені так помстилася за те, що я попросив її з'їхати швидше", - обурився Ромазанов.

Однак у райвідділі поки не підтвердили наявність заяви.

Ромазанов також звинуватив Богословську в тому, що вона незаконно зробила ремонт в його будинку - зафарбувала розпис на стінах і стелі, замінила натуральну пробку на шпалери.

Разом зі зниклими речами Ромазанов оцінює завдані йому збитки в $70 тисяч.

В оточенні Богословської сказали, що вона перебуває за кордоном і ситуацію не коментує, а заяви Ромазанова пояснили так:

"Він взяв заставу за перший і останній місяць - по $5 тис. І заставу за останній не хотів віддавати, мотивуючи це якимсь ремонтом. Для цього і влаштував скандал".

Як відомо, в елітному селі Рудики під Києвом живуть також перший віце-прем'єр Андрій Клюєв, бізнесмен Віктор Пінчук та інші відомі люди.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування