Директора аеропорту обшукали по справі міністра Тимошенко

Четвер, 12 серпня 2010, 15:29
Обшук в кабінеті гендиректора аеропорту "Бориспіль" проводився в рамках кримінальної справи щодо колишнього міністра економіки Богдана Данилишина.

Про це повідомила прес-служба Генпрокуратури.

Згідно з повідомленням, справа порушена "за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу за фактом заподіяння ним державі збитків на суму 4,5 мільйони гривень при погодженні "Борисполем" застосування процедури закупівлі в одного учасника".

"Слідчі дії у цій справі проводяться слідчими Генпрокуратури та працівниками Головного управління нагляду за додержанням законів на транспорті та підприємствах оборонної промисловості Генпрокуратури, які включені до групи слідчих", - зазначили у прес-службі.

У повідомленні зазначається, що на даний час у справі перевіряється причетність службових осіб аеропорту "до скоєного Данилишиним злочину".

"У зв'язку з цим, з метою виявлення предметів та документів, що мають значення по справі, 11 серпня 2010 проведено обшук у приміщенні службового кабінету гендиректора аеропорту "Бориспіль" Бориса Шахсуварова, який зараз перебуває на лікарняному", - зазначили у Генпрокуратурі.

Також прес-служба наголосила, що стосовно Шахсуварова кримінальні справи не порушувались, відповідно обвинувачення йому не пред'являлось та запобіжний захід не обирався.

"Розслідуваний злочин не стосується будівництва терміналу Ф аеропорту "Бориспіль" та розтрати коштів, виділених на Євро-2012", - наголошується у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News