Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль хоче справу на Богословську за вкрадений сервіз і каструлі

Понеділок, 16 серпня 2010, 11:06

Депутат від НУНС Геннадій Москаль вимагає притягнути депутата Інну Богословську до кримінальної відповідальності за крадіжку каструль.

Відповідне звернення він направив голові МВС Анатолію Могильову та генпрокурору Олександру Медведьку, повідомляє прес-служба Народної Самооборони.

"Заява в Обухівську міліцію Романа Ромазанова із села Рудики під Києвом, котрий стверджує, що Інна Богословська вкрала з його будинку міні-електростанцію, два телевізори, набір каструль і кілька сервізів - це дуже серйозне звинувачення", - вважає Москаль.

"Тому я направив депутатські звернення в МВС і Генпрокуратуру з проханням порушити кримінальну справу й перевірити причетність шановної народної депутатки до зникнення цих предметів", - додав він.

За його словами, "у разі підтвердження фактів ГПУ має негайно направити у Верховну Раду подання щодо позбавлення Богословської депутатської недоторканності".

"Бо якщо залишити такі речі без реакції, то дійде до того, що скоро збіднілі депутати з правлячої коаліції почнуть викручувати лампочки в туалетах Верховної Ради...", - сказав Москаль.

Як відомо, нещодавно власник дачі в Рудиках під Києвом Роман Ромазанов заявив, що Богословська, яка знімала його будинок, завдала йому шкоди на 70 тисяч доларів.

Ромазанов запевняє, що після від'їзду Богословської, яка три роки орендувала у нього будинок, він недорахувався маси предметів.

"Два телевізора, електростанція-генератор, французький сервіз "Мадонна", каструлі "Бергоф", - розповів він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: