Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецький губернатор вже передчуває, як запровадить російську мову

Середа, 18 серпня 2010, 17:09

Голова Донецької облдержадміністрації Анатолій Близнюк упевнений, що наступна сесія обласної ради ухвалить повторно рішення про розвиток російської мови в регіоні.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Донецької облдержадміністрації, так Близнюк прокоментував вердикт Донецького апеляційного адміністративного суду про незаконність рішення обласної ради "Про створення умов для розвитку російської мови в Донецькій області", прийнятої 18 травня 2006 року.

Близнюк погодився з рішенням суду, але заявив, що тепер депутати облради врахують і виправлять усі недоробки і знову приймуть рішення про розвиток російської мови.

Він підкреслив, що на наступній сесії буде прийняте рішення про розвиток російської мови в регіоні, "яке на 100% буде законним і ніякий суд надалі не зможе це опротестувати, а моменти політиканів і підняття чогось там на щит - це неправильно".

"Прості люди розуміють, що є реальне життя, а не політичне підгрунтя", - підкреслив Близнюк.

Донецький апеляційний адміністративний суд відмінив рішення обласної ради від 18 травня 2006 року "Про створення умов для розвитку російської мови в Донецькій області". Це рішення суд прийняв 16 липня 2010 року.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування