Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров проігнорував "вечірку" Януковича

Середа, 25 серпня 2010, 11:53
Прем'єр Микола Азаров не прийшов на офіційний прийом на честь Дня Незалежності, який відбувся в Українському домі в Києві.

Як пише газета "Сегодня", на заході президент Віктор Янукович з'явився у супроводі першого віце-прем'єра Андрія Клюєва і спікера Володимира Литвина.

"А де ж Азаров?", - пронісся шепіт по рядах. "Так у відпустці він, у відпустці. Ні, у відставку не відправили", - відповідали співробітники адміністрації президента", - йдеться у публікації.

Як зазначає видання, з приводу долі Азарова "більшість гостей говорили, що знімати його і не будуть, хоча якісь гучні звільнення більш низького рівня не виключалися".

Відвідали прийом також Леонід Кучма з усією родиною, Леонід Кравчук, Віталій Кличко з 7-річною дочкою Єлизаветою-Вікторією, міністри, губернатори, підприємці, глави українських церков.

"Пригощали гостей без особливого шику: традиційна м'ясна і рибна нарізка, спиртне вітчизняного розливу - вина "Інкерман" (у магазинах коштує від 22-25 гривень), горілка "Президентський стандарт" (80 гривень за 0,7) і коньяк "Тиса" (180 гривень)", - пише газета.

За інформацією видання, депутатів від опозиції на прийомі було небагато.

"Виділявся одягнений у вишиванку НУНСівець Іван Заєць. Гості дискутували з ним про патріотизм. "Ти не розумієш, наш уряд на 15% скоротив залежність від москалів", - запевняв один з чиновників нардепа", - йдеться у публікації.

Один із регіоналів заявив журналістам: "Після цього прийому осіб п'ять перейде на бік коаліції. Ми час дарма не втрачали".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування