Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман ходить у піджаку 20-річної давності

П'ятниця, 27 серпня 2010, 10:53
Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман розповіла, що сама шиє собі одяг.

Про це вона сказала в інтерв'ю газеті "Сегодня".

Відповідаючи на питання про те, що її часто порівнюють у любові красиво одягатися з Юлією Тимошенко, Герман заявила: "Мені неприємно, коли мене порівнюють з Тимошенко: у мене інший стиль, більш простий - я не люблю рюшів, не люблю занадто обтягнутих суконь".

"Але я завжди носила якісні речі. Свій перший костюм від Chanel я купила у 1989 році в Мюнхені. Цей бренд дуже стриманий. Але дорогий і тому не можу купувати такі речі часто. Але вони не старіють", - зазначила вона.

"Мій перший мюнхенський костюм і зараз виглядає актуально. І я його одягаю", - додала Герман.

"Крім того, сама вмію шити, моя бабуся була швачкою. Скажімо, на молебні 24 серпня на мені був чорний мереживний піджак, який я зробила зі старої речі своєї матері. Часто роблю стильні речі з старих вишиванок", - сказала чиновниця.

Вона також розповіла, що "колись шила собі піджаки зі звичайних білих чоловічих сорочок, які можна було купити в звичайному радянському магазині".

Крім того, на питання чи реалізувала вона свою ідею попрацювати санітаркою в лікарні, Герман відповіла: "Я проводжу вихідні в Ніжинському інтернаті для дітей з церебральним паралічем. Ми вчимося з ними писати, я допомагаю їх годувати, вони щодня мені дзвонять".

"В основному, я спілкуюся там з хлопчиками віку мого покійного сина. І роблю це, швидше, для себе, а не для них. Як довго я буду до них їздити - не знаю. Порвати цей зв'язок вже буде нелегко", - сказала заступник глави адміністрації президента.

Також Герман розповіла, що її чоловік "працює в одному дуже серйозному аналітичному центрі".

"Герман - гарний аналітик, в тому числі і політичний, знає світ. А у вільний час ми завжди разом ходимо до театру, ми любимо театр, батько мого чоловіка був директором Львівської опери, Сергій виріс за лаштунками", - зазначила вона.

Крім того, чиновниця розповіла що читає Еріха Фромма і часто перечитує "Листи до Луцілія" Сенеки. "Це мене врівноважує, дає відповіді на багато питань", - додала Герман.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування