Москаль: "Якщо я зникну – беріть за задницю Могильова"

Понеділок, 30 серпня 2010, 14:13
Депутат від НУНС Генадій Москаль заявив, що міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов погрожує йому.

Так він про прокоментував заяву міністра, який пообіцяв "розібратися з інформаційною війною" Москаля, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Я сприймаю ці слова, як пряму погрозу", - заявив Москаль.

"Опозиційний уряд не є якимось "ноу-хау", він існував і в часи, коли Янукович був в опозиції. І тоді опозиційним міністром внутрішніх справ був Микола Джига, який критикував МВС і Юрія Луценка в деяких випадках навіть набагато гостріше, ніж це роблю я сьогодні", - зазначив він.

"Але тоді ніхто і думки не мав йому погрожувати. Навпаки, Джига був включений до складу колегії МВС, з ним вільно спілкувались багато начальників УВС і про це знав Луценко. І я з ним підтримував нормальні людські відносини", - наголосив депутат.

За словами Москаля, міністр "щось переплутав, бо сьогодні опозиція має критикувати владу, а не влада в особі Могильова - критикувати опозицію".

"Щодо прямих погроз на мою адресу, а я розцінюю ці слова Могильова, як пряму погрозу, то якщо я раптом зникну, як харківський журналіст Клімент'єв, то одразу беріть за задницю Могильова", - заявив Москаль.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування