Москаль знайшов черговий "компромат" на Могильова

Вівторок, 31 серпня 2010, 11:24
Співробітник управління внутрішньої безпеки ГУ МВС Криму Сергій Володін будує в Коктебелі будинок для глави МВС Анатолія Могильова.

Про це заявив депутат від НУНС Геннадій Москаль, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"До мене звернулася група співробітників міліції Криму із заявою про те, що проголошені міністром МВС Анатолієм Могильовим гасла про боротьбу з корупцією серед особового складу...є дешевим популізмом і абсолютно не відображаються на родичах, друзях і близькому оточенні самого міністра", - сказав він.

"Так, звільнений у званні підполковника з органів внутрішніх справ Володін Сергій, земляк і кум Могильова, був відновлений в ОВС на посаді співробітника управління внутрішньої безпеки ГУ МВС Криму, де граничне звання - майор міліції", - зазначив депутат.

За його словами, Володін "вже через місяць незаконно отримав звання полковника".

"Проживаючи в Коктебелі, Володін функціональні обов'язки співробітника УВБ не виконує, а займається будівництвом житла для міністра Могильова", - наголосив Москаль.

"Користуючись службовим становищем, Володін отримав у Коктебелі дві земельні ділянки по вулиці Леніна, 122 "Г", які оформив на себе як на підставну особу, і збудував будинок для міністра МВС", - зазначив депутат.

За його словами, у будівництві також брав участь і колишній начальник Феодосійського міського відділу внутрішніх справ Олег Козюра, який прийшов у органи внутрішніх справ із податкової міліції.

"За час його керівництва троє співробітників карного розшуку та троє бійців "Беркуту" були притягнуті за злочини до кримінальної відповідальності", - повідомив Москаль.

"Незважаючи на це, всупереч обіцянкам міністра МВС про звільнення керівників підрозділів за злочини підлеглих, Козюра був призначений начальником управління МВС у Севастополі за вклад у будівництво будинку для Могильова", - зазначив депутат.

Москаль також додав, що Могильов "неодноразово приїжджав на будівництво й давав персональні вказівки щодо ведення робіт", йдеться у повідомленні.

Депутат звернувся до генпрокурора та прем'єра з відповідним запитом.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування