Міліція нарахувала 8 версій зникнення харківського журналіста

Вівторок, 31 серпня 2010, 13:57
Міліція відпрацьовує вісім версій у справі про зникнення головного редактора харківської газети "Новий стиль" Василя Кліментьєва.

Про це журналістам повідомив заступник міністра внутрішніх справ Василь Фаринник, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Ми розглядаємо 8 версій у цій справі", - сказав він.

Зокрема, розглядається версія вбивства у зв'язку з його професійною діяльністю, вбивства з хуліганських мотивів або в результаті розбійного нападу, вбивства, скоєного родичами або близькими особами.

Також правоохоронці висувають версії вбивства, скоєного особами з числа його боржників з метою неповернення боргів, викрадення з метою викупу, інсценування викрадення чи вбивства.

Також Фаринник повідомив, що МВС розглядає версію загибелі Кліментьєва у зв'язку з його недосвідченістю в управлінні плавзасобами, а також версію ДТП, в якому він може бути винуватцем, або потерпілим.

Заступник міністра підкреслив, що МВС не відкидає також версію, що Кліментьєв може бути живий.

Як відомо, 12 серпня о 22:30 до Дзержинського райвідділу міліції Харкова звернулися родичі Кліментьєва з заявою про те, що 11 серпня він пішов з дому і не повернувся.

У ході перевірки співробітники міліції встановили, що 11 серпня Кліментьєв виїхав з дому з невідомим чоловіком на автомобілі BMW сріблястого кольору в невідомому напрямку.

15 серпня було порушено кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу - умисне вбивство.

17 серпня в порожньому човні, який плавав по Печенізькому водосховищу, був знайдений мобільний телефон Кліментьєва.

26 серпня Могильов повідомив, що МВС має намір передати розслідування цієї справи своєму Головному слідчому управлінню у зв'язку з тим, що фігурантами статей зниклого журналіста є посадові особи харківського регіону.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування