Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТівський перебіжчик сколотив собі чергову групу

Вівторок, 31 серпня 2010, 18:00
У парламенті створена нова депутатська група "Реформи заради майбутнього".

Як повідомила прес-служба групи, установчі збори відбулися 31 серпня у Верховній Раді.

"До групи увійшли 17 народних депутатів. Таким чином за чисельністю група не поступатиметься повноцінній парламентській фракції", - йдеться у повідомленні.

Координатором групи став депутат Ігор Рибаков.

Він зазначив, що група "вже найближчим часом стане повноцінним учасником проурядової парламентської коаліції і ефективно працюватиме разом з іншими депутатами з більшості, урядом та президентом Віктором Януковичем", йдеться у повідомленні.

"У складі групи - депутати з різних політичних таборів, які увійшли до коаліції і , яких об'єднує єдина мета - рух вперед та кардинальна зміна економічної та суспільно-політичної ситуації на краще", - зазначила прес-служба.

Як відомо, у березні 2010 Рибаков, Інна Богословська та Юрій Полунєєв вже заявляли про створення депутатської групи "Конкурентоспроможність і реформи".

За їхніми словами, до групи увійшли всі позафракційні депутати і депутати від БЮТ і НУНС, які раніше поставили свої підписи під угодою про створення коаліції "Стабільність і реформи".

У червні 2008 року екс-БЮТівець Рибаков заявив про вихід із тодішньої коаліції. Після цього міжпартійний з`їзд БЮТ позбавив його депутатського мандата.

У свою чергу, депутат оскаржив у суді це рішення з`їзду.

Пізніше Луганський окружний адмінсуд визнав незаконними і протиправними і відмінив рішення з`їзду БЮТ і Ради БЮТ про дострокове припинення повноважень Рибакова.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування