Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Балоги вирішили, що вони ще не перші, але вже не другі

Четвер, 5 серпня 2010, 13:29
Депутат від НУНС Кирило Куликов очолить Київську міськорганізацію партії "Єдиний центр".

Про це він заявив на прес-конференції, повідомляє Ліга.net.

"Я буду займатися містом Києвом, я буду тут керівником організації ЄЦ, я буду займатися парламентською групою ЄЦ і іншими речами, пов'язаними з партійною діяльністю", - сказав він.

Куликов також зазначив, що його позиція щодо необхідності проведення виборів у місті Києві збігається з позицією "Єдиного центру".

"За тією динамікою, яка сьогодні є у ЄЦ, ЄЦ - ще не перша, але вже далеко не друга сила в країні. Тобто шанси на місцевих виборах у ЄЦ досить великі", - сказав він.

"Дуже складно буде провести вибори в місті Києві, але легких завдань я перед собою ставити не вмію, тому в місті Києві ми поставили завдання стати як мінімум другою за впливом силою", - зазначив депутат.

Також Куликов підкреслив, що рішення вступити до "Єдиного центру" було для нього непростим і зваженим.

Він зазначив, що кілька разів відхиляв пропозиції неофіційного лідера партії Віктора Балоги вступити в партію. Зокрема, коли Балога очолював секретаріат президента, а також напередодні президентських виборів 2010 року.

"Я прочитав деякі підзаголовки статей, які були вчора, про те, що від Луценка втекли депутати. Я вже перебуваю у тому віці, що я ніколи нікуди не бігаю. Я ходжу. Я можу собі дозволити це. І якщо я ходжу, то я ходжу досить твердо", - сказав депутат.

Зокрема, Куликов пояснив своє рішення тим, що лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко вважає, що єдиною опозицією в Україні є БЮТ.

"Я дуже поважаю Юлію Володимирівну, але вважаю, що, наприклад, у Києві БЮТ - це не опозиція, і всі дії блоку дуже далекі від опозиційності", - підкреслив він.

На думку депутата, саме "Єдиний центр" може стати платформою для об'єднання опозиційних політичних сил.

Як відомо, раніше Куликов був членом партії "Народна самооборона", але написав заяву про вихід.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування