Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров розповів дітям, як Янукович проходив інтернати

Середа, 15 вересня 2010, 17:19
Прем'єр Микола Азаров порадив дітям брати приклад з президента Віктора Януковича.

Про це він заявив під час спілкування з членами української делегації Генасамблеї міжнародної громадської організації "Всесвітня дитяча ліга націй", повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

"У вас є дуже сильний приклад нашого президента, який виховувався без батьків, як ви знаєте, пройшов через інтернати, і став президентом. Тобто, людина сама себе зробила, сама себе провела по життю, спираючись, перш за все, на свій характер", - сказав прем'єр.

"І зараз ви перебуваєте в тому віці, коли всі дороги відкриті і є всі можливості", - зазначив Азаров.

Він підкреслив, що в шкільному віці дуже легко засвоюються мови.

"Що таке 12-13 років? Саме час для вивчення іноземних мов. Можна навіть поліглотом стати - дві, три, чотири мови цілком можна в такому віці осилити. А якщо людина знає навіть дві мови, то це вже добре - сто відсотків вона по життю не пропаде", - сказав Азаров.

Крім того, прем'єр доручив Міносвіти надати сприяння в організації роботи сайту "Всесвітньої дитячої ліги націй", а також пообіцяв, що уряд приділятиме більше уваги розвитку дитячих спортивних установ та клубів, а також фізичного виховання в школах, зокрема сільських.

У цьому контексті Азаров згадав, що, будучи школярем, вони з однолітками власними силами організовували спортивні майданчики.

"Тут великих грошей не потрібно - потрібно тільки бажання. Потрібно, щоб знайшлися такі ентузіасти, які обладнали б найелементарнішими засобами майданчик", - сказав він.

"Я згадую своє дитинство. Я не думаю, що тоді у держави було багато грошей. Ми самі зробили у себе у дворі баскетбольний майданчик, натягали волейбольну сітку. І в футбол грали, і в волейбол, і в баскетбол. І весь вільний час проводили у дворі", - зазначив прем'єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: