Герман розповіла про звичайні фантазії Тимошенко

П'ятниця, 17 вересня 2010, 17:23
БЮТ отримав рівну з Партією регіонів кількість керівних посад у тервиборчкомах.

Про це заявила заступник глави адміністрації президента, член Партії регіонів Ганна Герман, повідомляє її прес-служба.

"Не зважаючи на те, що Партія регіонів набагато сильніша, кількісно переважає БЮТ і має майже вдвічі більшу фракцію в парламенті, вона отримала рівну з БЮТ кількість керівних посад у тервиборчкомах, що будуть працювати на місцевих виборах", - зазначила вона.

Як відомо, до фракції Партії регіонів у парламенті входить 172 депутати, а до фракції БЮТ - 152. Отже фракція БЮТ менше, ніж фракція регіоналів всього на 20 депутатів.

"Подекуди БЮТ має вдвічі а той втричі більше таких посад. Як, приміром, в Вінницькій області БЮТ має 19 керівних посад. Партія регіонів - 2.На Волині БЮТ має 14, Партія регіонів - 4", - наголосила Герман.

За словами чиновниці, це "свідчить про те, що будь-які нарікання на нерівні умови виборчих змагань є звичайними фантазіями Юлії Тимошенко". "Влада робить усе можливе, щоб забезпечити вільні, чесні і прозорі місцеві вибори", - додала вона.

"Підтвердження цьому - підписане президентом доручення прем'єру, в якому робиться особливий наголос на недопущенні адміністративного тиску в виборчому процесі, на всілякому сприянні виборчим комісіям у реалізації їхніх повноважень", - заявила Герман.

"Підтвердження цьому і звернення Миколи Азарова до міжнародних спостерігачів із запрошенням їх приїхати на вибори в Україну", - зазначила вона.

За словами чиновниці, "вибори відбудуться і пройдуть вони вільно, чесно та прозоро".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...